Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα να είναι να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του, θα προσπαθήσω όμως να σας συστηθώ, κάτι που θα έπρεπε να έχω κάνει καιρό τώρα. Είμαι η Αντιγόνη Μαργαρίτη, τελειόφοιτη του Δημοσίου ΙΕΚ Πειραιά στο τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef). Παράλληλα με τις σπουδές μου εργάζομαι σε ένα Μεζεδοπωλείο ως Μάγειρας στα Βόρεια Προάστια. Η μαγειρική είναι στο DNA μου,ο παππούς μου Γιώργος Μαργαρίτης ήταν σπουδαίος μάγειρας, δεν πρέπει να τελείωσε κάποια σχολή, ήταν εμπειρικός, όμως εργάστηκε στα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας και σε καιρούς δύσκολους, ακόμα και σήμερα ακολουθούμε πιστά τις συνταγές του. Από πολύ μικρή παρακολουθούσα την μητέρα μου και τις θείες μου όταν μαγείρευαν, σκαρφάλωνα πάνω σε σκαμπό και προσπαθούσα να ανακατέψω το φαγητό, να ρίξω μπαχάρι και κανέλα ή να βοηθήσω την μαμά στο αβγολέμονο. Αργότερα μεγαλώνοντας λιγάκι μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με την μαγειρική μέσα από τις δραστηριότητες μου με τους προσκόπους, ομαδικό μαγείρεμα στην φύση, σε γκάζια και ανοιχτές φωτιές, με φίλους, με πειράγματα με έκαναν να αγαπήσω πραγματικά αυτή την Τέχνη και να αποφασίσω να ασχοληθώ επαγγελματικά πλέον μαζί της. Ο στόχος του blog και της σελίδας αυτής είναι να ανακαλύψουμε όλοι μαζί τις υπέροχες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας, τις θαυμάσιες πρώτες ύλες μας και να δημιουργήσουμε για εμάς και αυτούς που αγαπάμε πιάτα νόστιμα, υγιεινά και ωφέλιμα, με άρωμα Ελλάδας
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014
Λίγα λόγια για μένα...
Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα να είναι να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του, θα προσπαθήσω όμως να σας συστηθώ, κάτι που θα έπρεπε να έχω κάνει καιρό τώρα. Είμαι η Αντιγόνη Μαργαρίτη, τελειόφοιτη του Δημοσίου ΙΕΚ Πειραιά στο τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef). Παράλληλα με τις σπουδές μου εργάζομαι σε ένα Μεζεδοπωλείο ως Μάγειρας στα Βόρεια Προάστια. Η μαγειρική είναι στο DNA μου,ο παππούς μου Γιώργος Μαργαρίτης ήταν σπουδαίος μάγειρας, δεν πρέπει να τελείωσε κάποια σχολή, ήταν εμπειρικός, όμως εργάστηκε στα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας και σε καιρούς δύσκολους, ακόμα και σήμερα ακολουθούμε πιστά τις συνταγές του. Από πολύ μικρή παρακολουθούσα την μητέρα μου και τις θείες μου όταν μαγείρευαν, σκαρφάλωνα πάνω σε σκαμπό και προσπαθούσα να ανακατέψω το φαγητό, να ρίξω μπαχάρι και κανέλα ή να βοηθήσω την μαμά στο αβγολέμονο. Αργότερα μεγαλώνοντας λιγάκι μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με την μαγειρική μέσα από τις δραστηριότητες μου με τους προσκόπους, ομαδικό μαγείρεμα στην φύση, σε γκάζια και ανοιχτές φωτιές, με φίλους, με πειράγματα με έκαναν να αγαπήσω πραγματικά αυτή την Τέχνη και να αποφασίσω να ασχοληθώ επαγγελματικά πλέον μαζί της. Ο στόχος του blog και της σελίδας αυτής είναι να ανακαλύψουμε όλοι μαζί τις υπέροχες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας, τις θαυμάσιες πρώτες ύλες μας και να δημιουργήσουμε για εμάς και αυτούς που αγαπάμε πιάτα νόστιμα, υγιεινά και ωφέλιμα, με άρωμα Ελλάδας
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα χαρώ πολύ να λάβω τα σχόλια σας και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα όσο πιο σύντομα γίνεται